• oficial FebOsix

    .


La festivalul care va ajunge în România în perioada 25-27 iunie 2010 şi-au mai anunţat participarea Slayer, Anthrax şi Mastodon.

Celebra formaţie rock Metallica va susţine un concert în România în iunie 2010, în cadrul unui festival înfiinţat în acest an şi care are loc în mai multe ţări din Europa. www.sonispherefestivals.com


Potrivit site-ului oficial al trupei Metallica, James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett şi Robert Trujillo au anunţat că vor participa la Sonisphere Festival. La eveniment şi-au mai anunţat participarea alte trupe grele, ca Slayer, Anthrax şi Mastodon.

Festivalul va începe pe 16 iunie, la Varşovia, în Polonia şi va ajunge apoi în oraşe ca Zurich (Elveţia, 18 iunie), Praga (Cehia, 19 iunie), Sofia (Bulgaria, 22-23 iunie), Atena (Grecia, 24 iunie), Bucureşti şi Istanbul (Turcia, 25-27 iunie), Barcelona (Spania, 10 iulie), Knebworth (Anglia, 30 iulie - 1 august), Stockholm (Suedia, 7 august), Pori (Finlanda, 7-8 august). Mai mult, se pare că acesta va ajunge şi în ţări din America Latină.

Având în vedere faptul că între 25 şi 27 iunie sunt programate concerte atât la Bucureşti, cât şi la Istanbul, trupele vor cânta alternativ în cele două oraşe. În zilele următoare sunt aşteptate detalii din partea organizatorilor.

Metallica a mai concertat în România de două ori, în 1999, pe defunctul stadion Naţional, şi în 2008, pe stadionul Cotroceni.


0 Response for the "Metallica revine în România în 2010, în cadrul Sonisphere Festival"

Trimiteți un comentariu